Tjabba tjena peeps,

Då var det återigen dags för mig att låtsas vara finurlig och klipsk och komma på ett kul sätt att rapportera från Sweden iGaming Conference. Som vanligt så håller jag mest till i jackpott-sektionen så ni får nöja er med att majoriteten av inblickarna kommer därifrån. Hoppas det behagar er.

Även fast officiellt startdatum var tisdagen så började konferensen redan på måndagskvällen när en större portion av alla konferensdeltagare och föreläsare möttes upp på anläggningen för att mingla och plocka upp våra konferenspass. Då det finns en bar i anslutning så kan ni gissa att det blev en längre kväll än vad som var planerat. Väldigt förnämligt tyckte både jag och många andra med tanke på att vi alla bor på det intilliggande hotellet och därför inte hade särskilt långt hem.

Hur som helst, utvilade och fräscha efter en torr kväll… Hrrrm.. var det på tisdagen dags att kicka igång allt. Några av oss som driver bolag i parken fick möjligheten att pitcha våra produkter på scenen och då jag precis lanserat en ny jackpott tjänst tog jag tillfället i akt att dra nytta av denna exponeringsmöjlighet. Vi fick även möjligheten att uppmana studenter att ansöka om att göra sina exjobb och lärande i arbete hos oss. Efter vi hade kört våra presentationer så var det dags för ett av dagens huvudnummer när teamet bakom Jackpottjakt.se fick tid på scen för att gå igenom aktuella trender inom branschen och vilka spel som just nu går bra och vad de tror är nästa jackpott (pun).

Konferensen präglades till huvudsak av föreläsningar, paneler och andra scenaktiviteter, en del riktigt häftiga. Det märktes att årets program var påkostat med liveuppträdande och riktigt häftiga scenshower i pauserna. Allt avslutades med en prisutdelning till årets nykomling, bästa spel etc.

 

Hoppas ni är nöjda med inblicken läs mer här.

Här brukar jag hänga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s